PUBLICITATE
Cartoon Network GameBox

Cartoon Network GameBox

Cartoon Network

Descriere

TOATE SERIALELE TALE FAVORITE SUNT AICI
Joacă jocuri cu cele mai TARI seriale Cartoon Network. Te așteaptă Gumball, Darwin, Robin, Raven, Finn, Jake, Patru Brațe și multe alte per
TOATE SERIALELE TALE FAVORITE SUNT AICI
Joacă jocuri cu cele mai TARI seriale Cartoon Network. Te așteaptă Gumball, Darwin, Robin, Raven, Finn, Jake, Patru Brațe și multe alte personaje pe care le îndrăgești!

JOACĂ CELE MAI BUNE JOCURI
Înscrie goluri, cotonogește tipii răi, sari de pe dealuri și de pe zgârie-nori, adună insigne și abilități, joacă jocuri nemaipomenite în aplicația Cartoon Network Games. Aplicația pentru copii prin care ai acces la jocuri oriunde te-ai afla.

JOCURI CU GUMBALL
Vizitează Elmore și joacă jocuri cu personajele tale favorite - Gumball, Darwin, Anais, Banana Joe și multe altele! În „Evadarea din Elmore”, Gumball și prietenii lui fug din liceul Elmore. Sau leagănă-te cu Gumball și Darwin în „Swing Out”, unde îi ajuți să se deplaseze în spațiu sărind de pe o platformă pe alta.

JOCURI CU HAIDEȚI, TINERI TITANI!
Îți plac jocurile cu lupte? Încearcă „Slash of Justice” și înfruntă val după val de inamici de temut, luptându-te cu ei până ajungi la H.I.V.E. Dacă preferi acțiune de tip arcade, joacă „Raven's Rainbow Dreams”, în care Raven se visează din nou o Pink Raven fericită, așa că ajută-i unicornul să sară prin cât mai mulți nori, înainte să se trezească la realitate!

JOCURI CU BEN 10
Vino să încerci toate jocurile noastre de acțiune cu Ben 10! Zboară cu Ben pe străzi și nimicește inamici în „Power Surge”, transformându-te în extratereștri puternici și luptându-te cu boși fioroși la capătul fiecărui nivel. Copiii se pot transforma și în Stinkfly în „Steam Camp”, unde salvează turiștii nevinovați aflați în vizită într-un frumos park natural, tocmai când acesta e invadat de roboții malefici ai lui Steam Smythe.

JOCURI CU SĂ-NCEAPĂ AVENTURA
Vino pe Tărâmul Ooo pentru jocuri distractive de aventură pentru copii. Protejează-i pe Finn și pe Jake de țurțurii Împăratului Gheții în cel mai nou joc cu Să-nceapă aventura, „Marceline's Ice Blast”. Dacă îți place Marceline, avem vești bune! Folosește-i muzica radicală pentru a respinge cu undele de șoc valurile de pinguini în ofensivă. Dar fii cu ochii în patru după Împăratul Gheții!

JOCURI CU FETIȚELE POWERPUFF
Vino cu Blossom, Bubbles și Buttercup și înfrunt-o pe alintata Prințesă Vreau Bani, cu sutele ei de androizi zburători, într-un duel după ore numit „Mech Mayhem”. . În „Trail Blazer”, copiii își pot pune la încercare priceperea la zbor pentru a-l opri pe Mojo Jojo, evitând obstacolele răspândite pe cerul din Townsville.

JOCURI CU AVENTURILE FRAȚILOR URȘI
Fă cunoștință cu gașca: Ursul Polar, Panda și Grizzly, precum și cu prietenii lor! În „Shush Ninjas” iei legea pe cont propriu și le spui celor care mănâncă popcorn și sorb zgomotos din pahare la cinema să-și bage mințile-n cap!

JOCURI NOI ÎN FIECARE LUNĂ
Găsești oricând ceva nou de jucat și explorat. Dacă ești pe drum spre școală, în autobuz sau pleci în vacanță, poți juca jocuri Cartoon Network FĂRĂ INTERNET. Ai doar grijă să descarci dinainte jocurile tale favorite pe dispozitiv. Dacă dispozitivul nu are destul spațiu de depozitare, cere ajutorul mamei sau tatălui tău sau altui adult.

Vizitează-ne săptămânal pentru jocuri și surprize ascunse!

Capturi de ecran