PUBLICITATE
Cupa Cartoon

Cupa Cartoon

Cartoon Network

Descriere

Aceasta e Cupa Cartoon, jocul de fotbal complet gratuit de la Cartoon Network! Formează echipa viselor tale alegând personaje precum Darwin din Uimitoarea lume a lui Gumball, Raven
Aceasta e Cupa Cartoon, jocul de fotbal complet gratuit de la Cartoon Network! Formează echipa viselor tale alegând personaje precum Darwin din Uimitoarea lume a lui Gumball, Raven din Haideți tineri titani! și Jake din Să-nceapă aventura!Rafinează-ți abilitățile și lucrează cu echipa ta pentru a marca goluri și a ajunge în vârful clasamentului în cel mai mare turneu Toon Cup de până acum! E mai mult decât un simplu joc - e Toon Cup!

CREEAZĂ O ECHIPĂ
Cine va fi căpitanul sau portarul? Tu decizi! Formează o echipă de neînvins selectând cu atenție jucătorii pe baza statisticilor și puterilor lor.

· Supergirl și Wonder Woman din Super eroinele DC
· Craig și Kelsey din Craig și dumbrava
· Patru Brațe și XLR8 din Ben 10
· Cyborg și Raven din Haideți, tineri titani!
· Măr și Ceapă din serialul cu același nume
· Finn și Jake din Să-nceapă aventura
· Darwin și Anais din Uimitoarea lume a lui Gumball
· Blossom și Bubbles din Fetițele Powerpuff
· Panda și Ursul Polar din Aventurile fraților ursuleți
· Bagerclops din Mao Mao: Eroii inimii curate

ALEGE-ȚI ȚARA
Alege dintr-o mulțime de țări din toată lumea pe cea cu care vrei să iei parte la turneul Cupei Cartoon pentru șansa de a deveni campion mondial la fotbal! Joacă meciuri și înscrie goluri pentru a câștiga puncte și a te bate ca să ajungi în vârful clasamentului de fotbal.

ÎNSCRIE GOLURI
Scopul jocului este de a înscrie goluri apărându-ți în același timp propria poartă. Nu te lăsa înșelat de aparențe! Uită-te la portarul nemilos al adversarului și o să înțelegi că nu e așa de ușor să înscrii pe cât pare. Intră la minge, driblează, pasează și trage la poartă pentru șansa de a câștiga! Fii atent la abilitățile grozave care apar pe parcursul jocului - ele le pot da membrilor echipei tale un imbold vital (sau le pot crea probleme, dacă adversarul pune mâna pe ele)! Alunecarea pe banană și Super viteza sunt câteva dintre numeroasele abilități care așteaptă să fie descoperite.

MOD OFFLINE
Joacă oriunde ești, fără conexiune la WIFI. Doar trebui să descarci jocul în dispozitivul tău.

DEBLOCHEAZĂ MINGI DE FOTBAL, ECHIPAMENTE, STADIOANE ȘI PERSONAJE
Ai acces la tone de deblocări grozave, cum ar fi bonusuri de punctaj, stadioane cu temă, echipamente și multe mingi de fotbal! Și pe deasupra vei putea debloca personaje exclusive ca Batgirl din Super eroinele DC!

ÎNCHEIE PROVOCĂRI ZILNICE
Cu atâtea deblocări la dispoziție, vei avea nevoie de mai multe monede! Încheie provocările zilnice pentru a câștiga monede.


***** Ce e nou *****

Deblochează noi jucători!
Extinde-ți echipa deblocând noi jucători cum ar fi Mordecai și Rigby din Un show obișnuit și Batman din Haideți tineri titani!

Tone de opțiuni deblocabile!
Distracția nu se oprește aici, descoperă o serie de opțiuni deblocabile cum ar fi culori de echipament, mingi și pachete de personaje.

Intră în acțiune cu misiuni din Cupa Cartoon!
Noua modalitate de a te aventura în acțiunea și haosul fotbalului Cartoon Network. Miza e mare, deoarece pe teren se luptă chiar personajele tale preferate. Fiecare poveste e plină de surprize, inclusiv provocări, vreme trăznită și multe altele! Debutează Bliss de la Powerpuff Girls care alături de Bubbles, Blossom și Buttercup se confruntă pe teren cu Mojo Jojo! Distracția nu se oprește aici - ai grijă la apocalipsa alimentară de pe teren în timp ce Gumball și Richard joacă în misiunea Food-ball.

În plus, noi turnee!
Fii pe fază pentru noi turnee live. Alege o țară, șutează, atacă și marchează până ajungi în fruntea clasamentului.

Capturi de ecran