PUBLICITATE
Cupa Cartoon

Cupa Cartoon

Cartoon Network

Descriere

Fotbalul se întoarce mai palpitant ca niciodată! Joacă Cupa Cartoon , jocul de fotbal complet gratuit! Distrează-te alegând personajele tale favorite de la Cartoon Network, cum ar
Fotbalul se întoarce mai palpitant ca niciodată! Joacă Cupa Cartoon , jocul de fotbal complet gratuit! Distrează-te alegând personajele tale favorite de la Cartoon Network, cum ar fi Darwin din Minunata lume a lui Gumball, Bubbles din Fetițele Powerpuff și Măr din Măr și Ceapă. Perfecționează-ți abilitățile și lucrează cu echipa ta ca să marchezi goluri și să ajungi în fruntea clasamentului în cel mai mare campionat al Cupei Cartoon de până acum

CREEAZĂ O ECHIPĂ
Construiește o echipă invincibilă selectând cu atenție jucătorii în funcție de punctajul și abilitățile lor. Anul acesta Cupa Cartoon include noi jucători, cum ar fi Jessica din Craig și dumbrava, Elliott și Modin Elliott pământeanul și Beast Boy din Haideți tineri titani! Poți alege dintre numeroase personaje cum ar fi:

· Craig și Kelsey din Craig și dumbrava
· Patru Brațe și XLR8 din Ben 10
· Cyborg și Raven din Haideți, tineri titani!
· Măr și Ceapă din serialul cu același nume
· Finn și Jake din Să-nceapă aventura
· Darwin și Anais din Uimitoarea lume a lui Gumball
· Blossom și Bubbles din Fetițele Powerpuff
· Panda și Ursul Polar din Aventurile fraților urși
· Badgerclops din Mao Mao: Eroii inimii curate

ALEGE-ȚI ȚARA
Alege dintr-o mulțime de țări din toată lumea pe cea cu care vrei să iei parte la turneul Cupei Cartoon pentru șansa de a deveni campion mondial la fotbal! Joacă meciuri și înscrie goluri pentru a câștiga puncte și a te bate ca să ajungi în vârful clasamentului de fotbal.

ÎNSCRIE GOLURI
Scopul jocului este de a înscrie goluri apărându-ți în același timp propria poartă. Nu te lăsa înșelat de aparențe! Uită-te la portarul nemilos al adversarului și o să înțelegi că nu e așa de ușor să înscrii pe cât pare. Intră la minge, driblează, pasează și trage la poartă pentru șansa de a câștiga! Fii atent la abilitățile grozave care apar pe parcursul jocului - ele le pot da membrilor echipei tale un imbold vital (sau le pot crea probleme, dacă adversarul pune mâna pe ele)! Alunecarea pe banană și Super viteza sunt câteva dintre numeroasele abilități care așteaptă să fie descoperite.

LIGILE DE JOC CARTOON
Descoperă modul de joc nou nouț Ligile Cartoon. Creează o echipă și joacă împotriva Super Echipei! Câștigă meciuri ca să acumulezi puncte și să finalizezi diferite Ligi! Fiecare Ligă are un trofeu extraordinar - poți să le câștigi pe toate?

DEBLOCHEAZĂ MINGI DE FOTBAL, STADIOANE ȘI PERSONAJE
Poți alege din tone de deblocări grozave, cum ar fi bonusuri de punctaj, stadioane cu temă și mingi numeroase de fotbal! Și pe deasupra poți debloca personaje exclusive noi, cum ar fi Elliott din Elliott Pământeanul!

ÎNCHEIE PROVOCĂRI ZILNICE
Cu atâtea deblocări la dispoziție, vei avea nevoie de mai multe monede! Încheie provocările zilnice pentru a câștiga monede.

Capturi de ecran