PUBLICITATE
Gumball Party

Gumball Party

Gumball

Descriere

Gumball dă o petrecere și tu ești invitat! Fii gata să joci contra familiei, prietenilor și dușmanilor, în timp ce explorezi patru lumi captivante de jocuri de societate, bazate pe
Gumball dă o petrecere și tu ești invitat! Fii gata să joci contra familiei, prietenilor și dușmanilor, în timp ce explorezi patru lumi captivante de jocuri de societate, bazate pe locuri din Uimitoarea lume a lui Gumball. Concurează cu jucătorii pe panou și fii primul care trece linia de sosire - în timp ce-ți pui la încercare abilitățile în mini-jocuri cooperative și competitive! Niciodată nu știi ce se va întâmpla în Gumball Party!

„Bună! Sunt Richard Watterson! Mă cunoști drept tatăl lui Gumball sau tipul interzis în peste 50 de locuri Joyful Burger din Elmore! Oricum, bun venit la Gumball Party! Această aplicație îți permite să dai o petrecere la mine acasă și să încerci jocuri de societate! Gumball și prietenii săi nu îmi permit să joc pentru că ultima dată am stat pe zar și nu l-au mai văzut... dar pentru că totul e digital, nu trebuie să-ți faci griji că ți se va întâmpla asta! Las oficialii să preia de aici, dar știu că te vei distra foarte mult! Richard a ieșit.”

Joacă singur sau cu prietenii
Chiar dacă te joci în viața reală cu prieteni sau singur, poți juca Gumball Party - ai nevoie de UN SINGUR dispozitiv! Pasează zarul între prieteni, în timp ce te miști pe panou și dați pe rând. Fiecare mini-joc se poate juca cu maximum patru jucători simultan, fiecare având un colț al dispozitivului pentru a controla acțiunea (și nebunia!). Petreci singur? Tot poți juca fiecare mini-joc împotriva computerului! Orice fel de petrecere ar fi, mereu există distracție în Gumball Party!

Patru panouri uimitoare
Gumball Party are patru panouri pentru tine și prietenii tăi, pe care să jucați! Croiește-ți drumuri printre cărări sinuoase și ramificate, unde fiecare aruncare a zarului poate face diferența între victorie și înfrângere! Fiecare panou are propriile trucuri și provocări de trecut, vei fi primul la linia de sosire? Vezi mai jos toate panourile!
• Casa bântuită
• Elmore
• Fabrica curcubeielor
• Vidul

Douăzeci de mini-jocuri captivante
Gumball Party are douăzeci de mini-jocuri - de la acțiune de tip arcade, până la puzzle-uri dificile! Dacă ai un mini-joc favorit, îl poți juca de câte ori vrei în secțiunea mini-jocuri!

Personajele tale favorite Gumball
N-ar mai fi o petrecere fără prieteni! Poți alege să joci cu oricare din șase personaje Gumball favorite - de la Watterson, la prietenii lor, inclusiv:
• Gumball
• Darwin
• Anais
• Penny
• Carrie
• Tobias

Înainte să descarci această aplicație, reține că vine alături de panoul „Casa bântuită” și 5 mini-jocuri gratuite. Se pot achiziționa mai multe panouri și mini-jocuri în aplicație. Achizițiile din aplicație utilizează bani reali, care vor fi retrași din contul tău. Dacă vrei să limitezi sau să ajustezi cine din familia ta poate cumpăra în aplicație și când este necesară o parolă pentru plăți în această aplicație (sau în altele), poți face asta prin setările dispozitivului tău.

Capturi de ecran