PUBLICITATE

Descriere

Distrează-te cu Happos, explorându-le lumea și descoperind o mulțime de moduri captivante de a te juca împreună în The Happos Family: La joacă! De la expediții cu rachete către ste
Distrează-te cu Happos, explorându-le lumea și descoperind o mulțime de moduri captivante de a te juca împreună în The Happos Family: La joacă! De la expediții cu rachete către stele la petreceri dansante: cu Happos fiecare zi e o joacă în această aplicație complet gratuită și fără reclame!

"・EXPLOREAZĂ Happos Safari Park e plin de distracții și așteaptă să îl descoperi!
・JOACĂ-TE Când ai o mulțime de activități și jocuri captivante, petrecerea Happos nu se termină niciodată!
・CREEAZĂ De la colorat și construirea propriei tale rachete la spectacolul tău de magie, The Happos Family: La joacă îți oferă o mulțime de moduri prin care te poți exprima!
"

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU HAPPOS
Toți Happos tăi favoriți sunt aici, gata de joacă! Party e gata să facă pe DJ-ul pentru prietenii lui, în vreme ce Bella se pregătește pentru marele spectacol! Poți face experimente trăsnite cu Doc sau îi poți ajuta pe Striker și Fixit să amenajeze un stadion de fotbal. Acestea sunt doar câteva exemple! Happos sunt aici, sunt gata și te așteaptă să te joci cu ei.

DESCOPERĂ HAPPOS SAFARI PARK
"În Happos Safari Park există șapte zone diferite! Vrei să fii în centrul atenției pe scenă? Vizitează spectacolul de magiei ca s-o ajuți pe Bella să dea publicul gata! Ce zici de-o ieșire în larg cu corabia piraților, în căutarea unei comori îngropate? Căpitanul Happo e pe punte și te așteaptă să urci la bord! Cu laboratoare secrete, petreceri trăsnite și mai multe locuri de explorat, cu Happos vei găsi întotdeauna noi surprize și noi idei de joacă.

Cele 7 zone includ:
• Petrecere Disco
• Spectacol pe scenă
• Stadion de fotbal
• Experiment științific
• Excursie cu racheta spațială
• Aventură cu pirați
• Cinematograf"

UITĂ-TE LA EPISOADE CU FAMILIA HAPPOS
Vrei să te relaxezi și să urmărești un episod cu familia ta hazlie favorită? The Happos te așteaptă chiar aici! La cinematograf rulează în fiecare zi episoade cu The Happos Family, iar tu ai loc în primul rând, alături de personajele tale favorite. Sunt adăugate cu regularitate episoade, așa că nu uita să mai treci pe aici, să vezi ce mai e nou!

NOI MODURI DE JOACĂ
Petrecerea Happos nu se termină niciodată! Actualizările regulate oferă noi episoade și moduri noi-nouțe de a te juca!

E cea mai tare experiență Happos dintre toate și singurul loc unde fanii vechi și noi vin să se joace cu hipopotamii lor favoriți! Vino și tu să descoperi noi moduri de a te juca în fiecare zi cu Happos Family: La joacă!

Capturi de ecran