PUBLICITATE

Descriere

Explorează | Adună | Luptă
Adunarea figurinelor Micuții titani din Haideți, tineri titani! este ultimul răcnet în Jump City - iar Robin este OBSEDAT. Explorează întregul oraș pent
Explorează | Adună | Luptă
Adunarea figurinelor Micuții titani din Haideți, tineri titani! este ultimul răcnet în Jump City - iar Robin este OBSEDAT. Explorează întregul oraș pentru a găsi noi mini-figurine, acceptă provocări, finalizează provocări secundare, intră în turnee și mult, mult mai multe în acest RPG de tip colectează-și-luptă, de proporții epice!

77 DE FIGURINE PE CARE LE POȚI ADUNA
Trebuie să le prinzi pe toate! Colectează figurinele Micuții titani din magazine din întregul Jump City. Fiecare magazin are un stoc diferit, care se schimbă în mod regulat, așadar niciodată nu știi ce figurine noi vei găsi atunci când cauți pe rafturi!

Crește-ți colecția Micuții titani cu figurine ale fiecărui membru ai Tinerilor Titani plus Terra, Kid Flash, Titanii din anii 80', Red X, Batgirl, Silkie și multe alte surprize!

O LUPTĂ MICUŢĂ
Adună-ți echipa și confruntați-vă în bătălii epice de 3 la 3! Găsește-ți combinația perfectă a echipei în timp ce schimbi și îți crești figurinele, deblocând noi abilități în timp ce câștigi mai multe bătălii. De la privirea cu laser a lui Starfire până la loviturile cu gofre - posibilitățile sunt nelimitate!

Cu o luptă profundă, dar abordabilă, vei ieși din tipare cu super mișcări în timp real prin bara de luptă - sincronizarea ta este esențială și fiecare decizie contează. Schimbă-ți eroii rapid pentru a lansa atacuri grozave și pentru a-ți pune oponenții la pământ!

EXPLOREAZĂ JUMP CITY
Întregul Jump City este aici ca tu să-l explorezi! Fugi pe lângă Zippy's Pizza, verifică figurinele de la Lil' Alfreds Toy Cave și vizitează mai multe locații direct din joc!

De asemenea, Jump City este plin de alți colectori Micuții titani gata să se lupte cu tine, plus prieteni și amici care vă vor oferi provocări secundare și surprize!

Finalizează misiuni speciale, intră în turnee de luptă imense și deblochează noi părți ale Jump City în călătoria ta de a deveni campion Mega Teeny (Mega Micuții)!

Capturi de ecran