PUBLICITATE
Cartoon Network's Party Dash

Cartoon Network's Party Dash

Cartoon Network

Descriere

Când niște răufăcători apar nepoftiți la o petrecere dată de Ben 10, gașca lui Gumball și frații urși, tu trebuie să scapi de ei! Alege dintre 10 personaje cu care poți juca, inclu
Când niște răufăcători apar nepoftiți la o petrecere dată de Ben 10, gașca lui Gumball și frații urși, tu trebuie să scapi de ei! Alege dintre 10 personaje cu care poți juca, inclusiv Gumball, Darwin, Anais, Penny, Grizz, Panda, Ursul Polar, Torța Vie, Patru Brațe, XLR8 și Shock Rock, apoi intră în acțiune pentru a înfrânge răufăcătorii!

Dă iama prin obstacole și ricoșează din inamici în goana către linia de finiș, în acest joc platformer super haios! Trosnește în voie monștri, fantome, drone și porumbei karatiști! Umple-ți indicatorul de combinații pentru un plus invincibil de viteză! Schimbă-ți monedele pentru abilități și costume sau petrece în stil mare cu costume unice și pălării hazlii!

ADUNĂ 10 PERSONAJE!
Deblochează 10 personaje uluitoare din Ben 10, Aventurile fraților urși și Uimitoarea lume a lui Gumball! Joacă în locul lui Patru Brațe, Torța Vie, XLR8, Gumball, Darwin, Anais, Penny, Grizz, Panda și Ursul Polar!

TREI LUMI CAPTIVANTE!
Ia-o la goană prin diferite lumi bazate pe scene din Ben 10, Aventurile fraților urși și Uimitoarea lume a lui Gumball! Aruncă-te dintr-un copac în altul printr-o pădure imensă, sari prin deșeurile de la un imens centru de reciclare sau relaxează-te într-o cursă printr-un paradis tropical!

FĂ-I HARCEA-PARCEA!
Treci prin obstacole și inamici în goană spre linia de finiș, la niveluri incredibile! Fă praf cât mai mulți monștri, fantome, drone și porumbei karatiști. Umple-ți indicatorul de combinații, pentru un plus invincibil de viteză!

ÎMBUNĂTĂȚIRI GROZAVE!
Schimbă-ți monedele pentru puteri și costume îmbunătățite! Fiecare obiect îți dă suplimente speciale, cum ar fi goană dublă, viață suplimentară, scuturi din bule și ditamai ciocanul!

COSTUME DE PETRECERE!
Petrece în stil mare, cu costume unice pentru toate cele 10 personaje. Combină-le cu pălării haioase din Să-nceapă aventura, Fetițele Powerpuff, Steven Univers și multe altele!

Ține-o tot într-o petrecere în Party Dash!

Capturi de ecran