PUBLICITATE
Cartoon Network al meu

Cartoon Network al meu

Cartoon Network

Descriere

E timpul să devii creativ cu toate personajele tale favorite de la Cartoon Network! Alege dintre zeci de fundaluri de colorat și explorează o mulțime de abțibilduri diverse cu pers
E timpul să devii creativ cu toate personajele tale favorite de la Cartoon Network! Alege dintre zeci de fundaluri de colorat și explorează o mulțime de abțibilduri diverse cu personaje precum Fetițele Powerpuff, Uimitoarea lume a lui Gumball și Aventurile fraților ursuleți! Joacă-te cu nenumărate unelte de colorat, pensule și apoi decorează-ți capodopera cu abțibilduri! Vezi cum prinde viață creația ta, sub forma unei imagini minunate sau unui videoclip animat grozav cu fundal muzical. Descarcă-ți creația și arat-o familiei și prietenilor tăi!

CU O MULȚIME DE PERSONAJE CARTOON NETWORK SUPERTARI

Explorează o mulțime de fundaluri de colorat și abțibilduri animate cu personajele tale favorite de la Cartoon Network, inclusiv:

Gumball și Darwin din Uimitoarea lume a lui Gumball
Măr și Ceapă din serialul cu același nume
- Robin și Starfire din Haideți, tineri titani!
-Grizz, Panda și Ursul Polar din Aventurile fraților ursuleți
- Finn și Jake din Să-nceapă aventura
-Craig și Kelsey din Craig și dumbrava
-Batgirl din Supereroinele DC
-Cap de diamant din Ben 10


ABȚIBILDURI HAIOASE ANIMATE ȘI STATICE
Decorează-ți creația cu o mulțime de abțibilduri fantastice cu curcubee, înghețate, ochelari de soare și stele!

PENSULĂ ȘI GĂLEATĂ PENTRU PICTAT
Nu contează ce gen de artist ești, se găsește întotdeauna un mod de a te juca! Atinge ecranul și colorează spațiile dintre linii cu găletușa pentru pictat sau colorează la liber cu pensula. Dacă dorești să-ți dezvolți talentul artistic, de ce să nu le folosești pe amândouă și să personalizezi capodopera ta cu culori și umbre!

NIVELUL URMĂTOR
Finalizează-ți creația cu un intro și o încheiere personalizate! Alege dintr-o mega-combinație de stiluri artistice de la Cartoon Network, aflate în creatorul de rețea și du-ți arta la un alt nivel!

SALVEAZĂ ȘI TRIMITE
Salvează creația ca videoclip sau imagine în dispozitivul tău și trimite-o prietenilor și familiei.

Capturi de ecran