PUBLICITATE
BMX Champions

BMX Champions

Cartoon Network

Descriere

Întrece-te cu bicicleta pe piste senzaționale cu sărituri și circuite în această furioasă întrecere de biciclete în viteză mare. Fie că-ți plac cascadoriile, ridicarea pe roata din
Întrece-te cu bicicleta pe piste senzaționale cu sărituri și circuite în această furioasă întrecere de biciclete în viteză mare. Fie că-ți plac cascadoriile, ridicarea pe roata din spate, pedalarea în noroi, oprirea pe roata din față sau adrenalina vitezei, BMX Champions îți va pune la încercare toate abilitățile în timp ce vei străbate haosul pistei pline de obstacole! Joacă în numele personajului tău preferat de la Cartoon Network, urcă-te pe bicicletă și concurează împotriva altor personaje de la Cartoon Network. Va trebui să accelerezi, să-ti menții echilibrul și să pedalezi în forță până la linia de sosire în această cursă nebună!

BMX Champions e un joc cu biciclete de curse simplu dar distractiv în care vei goni pe traseu și vei încerca să ajungi primul la linia de sosire. BMX Champions include trasee de curse pline de dealuri, pante, cotituri abrupte, și multe alte obstacole ce vor intensifica provocarea. Pedalează mai tare ca niciodată rostogolindu-te pe față și pe spate, te vei distra de minune cu cascadorii trăznite și mersul pe o roată! Pe lângă trasee multiple de stăpânit, sunt și multe monede de adunat și câștigat pe drum pentru a debloca upgrade-uri speciale și a-ți personaliza bicicleta!

BMX Champions îți oferă personalizare nelimitată cu 11 corpuri de bicicletă unice inclusiv un elicopter, bmx, bicicletă de teren și motocicletă dar și carturi nebune, cărucioare, hotdogi și chiar și unicorni! Avem 20 de roți trăznite precum și 10 suplimente pentru a-ți crea o apariție unică. Nu e de ajuns? Păi ce-ai zice de o cabină cu spray care le oferă concurenților culori de bază pentru personalizarea corpului de bicicletă ȘI 21 de tipuri de crampoane care lasă urme de invidiat de către adversarii tăi!​

OPȚIUNI-CHEIE
- Jocuri bazate pe fizică și curse cu obstacole​
- Joacă în numele personajului tău preferat de la Cartoon Network
- Trasee multiple de stăpânit
- Personalizare nelimitată pentru a-ți crea o bicicletă unică
- Câştigă monede pentru a debloca îmbunătățiri speciale
- Concursuri regulate pentru ca tu să devii cel mai tare campion de ciclism

PERSONALIZEAZĂ-ŢI BICICLETA
- 11tipuri de 'corpuri'​
- 20 tipuri de ‘roți’  
- 10 obiecte de ‘decorare’
- 21 tipuri de anvelope (vehiculele pot lăsa urme stil TRON odată consolidate) 
- Cabină cu spray pentru personalizarea culorii de bază pentru corp și roți
- 10 vopsele colorate pentru personalizare 

CONCURENȚII
- Uimitoarea lume a lui Gumball: Gumball, Anais, Darwin, Richard, Nicole​
- Haideți, Tineri Titani:  Robin, Starfire, Cyborg, Raven, Beast Boy​
- Măr și Ceapă: Măr, Ceapă ​
- Craig și dumbrava: Craig, Kelsey, JP, Jessica​
- Aventurile fraților ursuleți: Grizz, Panda, Ursul Polar

TURNEE
Ia parte la turnee regulate BMX Champions  pentru șansa de a străluci în evenimente unde jucătorii concurează pentru a fi în vârful clasamentului.

Capturi de ecran