PUBLICITATE
Boomerang All Stars

Boomerang All Stars

Boomerang

Descriere

Boomerang All Stars se iau la întrecere pentru Cupa All Stars, dar care echipă va triumfa?

Alege-ți echipa Boomerang și pregătește-te să o ghidezi prin șapte evenimente sportive
Boomerang All Stars se iau la întrecere pentru Cupa All Stars, dar care echipă va triumfa?

Alege-ți echipa Boomerang și pregătește-te să o ghidezi prin șapte evenimente sportive senzaționale, care includ acum și meciuri noi nouțe de fotbal! Poți ajunge pe primul loc cu echipa ta? Toate vedetele tale favorite de la Boomerang sunt disponibile pentru meciuri, inclusiv personaje din Fii calm, Scooby Doo!, Tom şi Jerry, New Looney Tunes, The Happos Family, Draculaș, vampirul iepuraș, Dorothy și vrăjitorul din Oz și Curse trăsnite! Să înceapă jocurile!

STAR STRIKER
Nou nouț la Boomerang All Stars! Trage șuturi la poartă ca nimeni altul, într-o țintă care se tot mută! Reușești să marchezi cu efect pe lângă portari, pentru scorul cel mai mare?

SUPERPORTARUL
Nou nouț la Boomerang All Stars! În Superportarul trebuie să oprești o ploaie de mingi de fotbal trase cu tunul. Nu le lăsa să treacă de tine și nu te pierde cu firea când devin din ce în ce mai multe!

BASKET ZORB
Basket Zorb e ca baschetul, dar cu o mică diferență: e un joc în care chiar tu sari la coș! Țintește cu mingi cu personajele tale favorite de la Boomerang și încearcă să înscrii de cât mai multe ori! Care e scorul tău cel mai mare?

BEACH POGO
Pe locuri, fii gata, pogo! Sari de pe o minge de plajă pe alta, în această cursă de ștafetă pe bețe pogo. Alege-ți cu atenție unghiul și momentul săriturii, ca să nu ajungi în apă!

ROCKET RACKET
Lovește pentru scorul maxim în Rocket Racket! Dă-te cu un skateboard propulsat de o rachetă, în timp ce încerci să lovești ținta cu mingi de tenis. Dar nu te atinge de bilele de popice!

RUBBER RING RACE
E timpul să înfrunți valurile! Ieși cu colacul pe un râu presărat cu cascade, obstacole și câteva surprize trăsnite! Vezi cât de repede ajungi la finiș și încearcă să obții scorul maxim. Pe locuri, fii gata, în apă!

SKY DIVE
Înfruntă cu curaj înălțimile! Aruncă-te în gol de sus de tot și încearcă să aduni toate inelele de aur în cădere, dar ai grijă să eviți păsările, cutiile și avioanele. Poți ateriza în centrul țintei cu parașuta?

Capturi de ecran