PUBLICITATE
Experiența Extraterestră: AR

Experiența Extraterestră: AR

Ben 10

Descriere

E VREMEA EROILOR! Cei mai infami răufăcători ai lui Ben Tennyson s-au întors și amenință să pună stăpânire pe întreaga lume! Fă echipă cu Ben și scoate-i din joc. Transformă-te în
E VREMEA EROILOR! Cei mai infami răufăcători ai lui Ben Tennyson s-au întors și amenință să pună stăpânire pe întreaga lume! Fă echipă cu Ben și scoate-i din joc. Transformă-te în toți cei 10 extratereștri lui Ben în bătălii în AR la 360 de grade. Descoperă puterea noilor extratereștri omni-adaptați ai lui Ben când dezlănțui toată pleiada de eroi. Luptă-te cu răufăcătorii în realitate augmentată în Ben 10 - Experiența extraterestră! Scufundă-te în acțiune și trăiește la maximum experiența pe roluri, devenind supereroul propriei tale superpovestiri!

LUPTE AR CAPTIVANTE
Folosește realitatea augmentată pentru a te înconjura în acțiune la 360 de grade! Răufăcătorii vin din toate direcțiile, iar tu trebuie să rezolvi toate problemele. Transformă-ți dispozitivul în radar pentru a găsi și a nimici hoarde de inamici. Luptă cu armate de Circus Freaks, Weatherheads și alți acoliți, iar apoi dă piept cu superrăufăcătorii înșiși! Clovnul dement Zombozo, Regina Albină, mai marea mutantă a bandiților, și războnicul extraterestru intergalactic Vilgax vin pentru bătălii dinamice uriașe.

O MULȚIME DE PUTERI DE EXTRATEREȘTRI
Sigur, ești în minoritate, dar ai extratereștrii lui Ben 10 la dispoziție! Transformă-te în Patru Brațe, Cap de diamant, Torța vie, Stinkfly, Lujerul, Wildvine, Cannonbolt, Cerebel, XLR8, Overflow sau Shock Rock, și folosește puterile lor grozave de extraterestru pentru a-ți învinge dușmanii.

Scufundă-te în lumea lui Ben 10 în BEN 10 - EXPERIENȚA EXTRATERESTRĂ!

Capturi de ecran