PUBLICITATE

Descriere

Grămada cere urs! Ajută urșii să iasă cu bine din peripețiile lor de zi cu zi în șase mini-jocuri diferite. Fă-l pe Panda cel mai tare barman de cafele din oraș. Îmbrățișează misti
Grămada cere urs! Ajută urșii să iasă cu bine din peripețiile lor de zi cu zi în șase mini-jocuri diferite. Fă-l pe Panda cel mai tare barman de cafele din oraș. Îmbrățișează misticismul artelor marțiale cu Ursul Polar. Înfulecă gustări de la piață cu Grizz. Încearcă să obții un scor cât mai mare în fiecare joc!

MAESTRU LA MINI-JOCURI
• Foto finiș – Folosește abțibilduri pentru a-l ajuta pe Panda să își perfecționeze selfie-urile. Fă un selfie cu Panda, apoi trage abțibildurile potrivite pe fața lui pentru a primi puncte și energie.
• Super Întoarcere – Întoarce la perfecțiune renumitele clătite ale Ursului Polar. Inversează dispozitivul pentru a întoarce clătita. Dacă inversezi mai repede, clătita va fi aruncată mai sus. Întoarce-o de câte ori poți - dar nu lovi tavanul!
• Ca pe roate – Condu-l pe Grizz către glorie într-o cursă de segway-uri. Inversează dispozitivul pentru a manevra segway-ul și treci prin punctele de control pentru a primi energie. Asigură-te că rămâi pe drum pentru o viteză maximă!
• Regele Mostrelor – Treci cu mâna peste mostrele de mâncare gratuite ale lui Grizz la piața fermierilor. Treci cu mâna peste bunele mostre de mâncare până la Grizz, dar fi atent/ă la mâncarea stricată!
• Barista – Ajută-l pe Panda să se specializeze ca barista la o cafenea de fițe din cartier. Inversează dispozitivul și apasă butoanele de pe ecran pentru a umple ceștile corecte cu lichidele corecte, apoi servește acele băuturi!
• Metoda ursului – Ajută-l pe Ursul Polar să învețe toate mișcările din antrenamentul lui. Treci cu mâna peste 3 linii pentru o mișcare de forță și primește energie. Treci cu mâna perfect peste o linie pentru și mai multe puncte!

JUCĂTORI MULTIPLI
Concurează împotriva prietenilor tăi în jocuri cu jucători multipli! Utilizează modul pasează și joacă pentru a vedea cine va fi câștigătorul.

DEBLOCHEAZĂ SURPRIZE GROZAVE
Joacă și câștigă monede pentru a debloca accesorii, costume și decorațiuni super pentru fiecare joc.

Distrează-te de minune jucând o varietate de mini-jocuri diferite cu Grizz, Panda şi Ursul Polar în FREE FUR ALL!

Capturi de ecran