PUBLICITATE
Gumball VIP

Gumball VIP

Gumball

Descriere

Către toți superfanii! Uită-te la Cartoon Network și pregătește-te să joci cu noua noastră aplicație exclusiv pentru VIP-uri Gumball! Când vezi semnul pentru Gumball VIP pe ecranul
Către toți superfanii! Uită-te la Cartoon Network și pregătește-te să joci cu noua noastră aplicație exclusiv pentru VIP-uri Gumball! Când vezi semnul pentru Gumball VIP pe ecranul televizorului tău, alătură-te episodului răspunzând la întrebări pentru șansa ta de a câștiga premii în exclusivitate și a deveni superfanul suprem Gumball.

Aplicația Gumball VIP va detecta ca prin minune ce episod urmărești, așa că nu-ți rămâne decât să vezi cum ți se transformă dispozitivul într-un joc super haios chiar sub ochii tăi!

URMĂREŞTE ȘI JOACĂ
Fă ca Uimitoarea lume a lui Gumball să fie și mai dstractivă dându-ți testul nostru interactiv în timp ce te uiți. Încearcă-ți norocul la întrebări cu răspunsuri multiple, care fac din episoadele tale favorite o provocare incitantă.

TESTEAZĂ-ȚI CUNOȘTINȚELE
Crezi că știi bine lumea lui Gumball? Vezi ce scor obții dacă răspunzi la întrebările despre ce se întâmplă pe ecranul televizorului tău chiar în acel moment.

CONTRA CRONOMETRU
Ai un timp limitat pentru a răspunde la fiecare întrebare înainte ca ea să dispară, așa că va trebui să fii rapid de data asta!

CÂȘTIGĂ PREMII EPICE
Cu cât răspunzi corect la mai multe întrebări, cu atât mai multe trofee vei câștiga. Fiecare trofeu vine cu un cod special VIP care deblochează un premiu gratuit online, oferindu-ți în plus șansa de a câștiga mai multe surprize uluitoare Cartoon Network!

Te crezi în stare? Uită-te la Cartoon Network, iar când vezi semnul pe ecranul televizorului tău, deschide aplicația Gumball VIP și începe distracția!

Capturi de ecran