PUBLICITATE
Cupa Cartoon 2020

Cupa Cartoon 2020

Cartoon Network

Descriere

Joacă Cupa Cartoon 2020, jocul de fotbal complet gratuit! Distrează-te alegând personajele tale Cartoon Network favorite, ca Ursul Polar din Aventurile fraților urși, Batgirl din S
Joacă Cupa Cartoon 2020, jocul de fotbal complet gratuit! Distrează-te alegând personajele tale Cartoon Network favorite, ca Ursul Polar din Aventurile fraților urși, Batgirl din Super eroinele DC, și Darwin din Uimitoarele aventuri ale lui Gumball. Perfecționează-ți tehnica și lucrează cu echipa pentru a înscrie goluri și a urca sus de tot în clasament!

Scopul jocului este de a înscrie goluri apărându-ți în același timp propria poartă. Nu te lăsa înșelat de aparențe! Uită-te la portarul nemilos al adversarului și o să înțelegi că nu e așa de ușor să înscrii pe cât pare. Intră la minge, driblează, pasează și trage la poartă pentru șansa de a câștiga! Fii atent la abilitățile grozave care apar pe parcursul jocului - ele le pot da membrilor echipei tale un imbold vital (sau le pot crea probleme, dacă adversarul pune mâna pe ele)! Alunecarea pe banană și Super viteza sunt câteva dintre numeroasele abilități care așteaptă să fie descoperite.


Fără arbitru n-ar putea fi un meci de fotbal, și cine ar fi mai bună, dacă nu Nicole din Uimitoarea lume a lui Gumball, care va arbitra tot ce mișcă! Fii cu ochii-n patru - dacă intri dubios la minge, s-ar putea să te fluiere!

Jocul e distractiv și alert. Te vei distra de minune controlând jucători și concurând în campionat! Exersează-ți abilitățile ca să-ți etalezi talentul și să câștigi un loc pe teren.

CREEAZĂ O ECHIPĂ
Creează o superechipă cu eroi din cele mai tari seriale de la Cartoon Network, inclusiv:

·      Bat Girl și Wonder Woman din Super eroinele DC
·      Craig și Kelsey din Craig și dumbrava
·      Patru Brațe și XLR8 din Ben 10
·      Robin, Cyborg și Raven din Haideți, tineri titani!
·      Măr și Ceapă din serialul cu același nume
·      Finn și Jake din Să-nceapă aventura
·      Gumball și Darwin din Uimitoarea lume a lui Gumball
·      Blossom, Bubbles și Buttercup din Fetițele Powerpuff
·      Grizz, Panda și Ursul Polar din Aventurile fraților urși
·      Mao Mao și Bagerclops din Mao Mao: Eroii inimii curate

Construiește o echipă imbatabilă alegând cu atenție jucători pe baza statisticilor și puterilor lor, în funcție de acuratețe, viteză și puterea șutului. Anul acesta Cupa Cartoon le spune bun venit unor noi jucători, inclusiv Mao Mao și Badgerlops din Mao Mao: Eroii inimii curate.

ALEGE-ȚI ȚARA
Alege dintr-o mulțime de țări din toată lumea pe cea cu care vrei să iei parte la turneul Cupei Cartoon pentru șansa de a deveni campion mondial la fotbal! Joacă meciuri și înscrie goluri pentru a câștiga puncte și a te bate ca să ajungi în vârful clasamentului la fotbal.

ÎNCHEIE PROVOCĂRI ZILNICE
Deoarece poți alege dintre atâtea noi deblocabile, vei avea nevoie de mai multe monede. De aceea, anul acesta am introdus Provocările zilnice! În fiecare zi vor fi trei noi provocări zilnice pe care le poți duce la capăt, ca să câștigi monede. Atenție, pentru că vor apărea pe ecranul de start! Iată câteva exemple de provocări zilnice:
· Înscrie 2 goluri cu Bubbles din Fetițele Powerpuff
· Efectuează 5 intrări într-un turneu
· Pasează unui coechipier de 6 ori într-un turneu

Capturi de ecran