PUBLICITATE
Cupa Cartoon 2019

Cupa Cartoon 2019

Cartoon Network

Descriere

Șutează, intră la minge și înscrie cu Cupa cartoon - jocul gratuit de fotbal! Distrează-te alegându-ți personaje favorite pentru a juca în cel mai tare turneu de fotbal. Poți juca
Șutează, intră la minge și înscrie cu Cupa cartoon - jocul gratuit de fotbal! Distrează-te alegându-ți personaje favorite pentru a juca în cel mai tare turneu de fotbal. Poți juca meciuri și câștiga turnee pentru a câștiga puncte. Perfecționează-ți tehnica și lucrează cu echipa ta ca să înscrieți goluri și să luptați până ajungeți pe primul loc în clasament!

Scopul jocului este de a înscrie goluri apărându-ți în același timp propria poartă. Nu te lăsa înșelat de aparențe! Uită-te la portarul nemilos al adversarului și o să înțelegi că nu e așa de ușor să înscrii pe cât pare. Intră la minge, driblează, pasează și trage la poartă pentru șansa de a câștiga! Fii atent la abilitățile grozave care apar pe parcursul jocului - ele le pot da membrilor echipei tale un imbold vital (sau le pot crea probleme, dacă adversarul pune mâna pe ele)! Super viteza și un scut protector sunt câteva dintre numeroasele abilități care așteaptă să fie descoperite.

Fără arbitru, n-ar putea fi un meci de fotbal, așa că anul acesta Cupa Cartoon îi spune bun venit lui Nicole din Uimitoarea lume a lui Gumball, care va arbitra tot ce mișcă! Fii cu ochii-n patru - dacă intri dubios la minge, s-ar putea să te fluiere!

Jocul e distractiv și alert. Te vei distra de minune controlând jucători și concurând în campionat! Exersează-ți abilitățile ca să-ți etalezi talentul și să câștigi un loc pe teren.

Capturi de ecran