PUBLICITATE
Construiește și concurează 2

Construiește și concurează 2

Boomerang

Descriere

Construiește și concurează 2 de pe Boomerang este tot ce ai iubit la jocul original Concurează și construiește, dar ȘI MAI UIMITOR! Clasicul joc aduce personaje noi, mașini noi, pi
Construiește și concurează 2 de pe Boomerang este tot ce ai iubit la jocul original Concurează și construiește, dar ȘI MAI UIMITOR! Clasicul joc aduce personaje noi, mașini noi, piste noi și O TONĂ de noi moduri de a-ți personaliza vehiculul și de a-l transforma în cea mai bună mașină de curse! Alege-ți dintre echipele personajelor tale preferate de pe Boomerang, modelează fiecare centimetru al mașinii tale și intră pe circuit folosind doar controalele și distracție!

CONSTRUIEȘTE
În Construiește și concurează 2 de pe Boomerang, nu doar faci curse cu mașinile tale - le faci exact așa cum ți le dorești! Prima dată alege caroseria - de la mașini de curse elegante, până la tancuri butucănoase și mai multe vehicule între cele două categorii! Apoi totul ține de roți: vrei să ai roțile din față în formă de gogoși cu ciocolată! Dă-i bătaie! Preferi clasicele roți de raliuri? Nicio problemă, le poți amesteca și potrivi! Ai terminat cu roțile? E timpul pentru CULOARE! Vopsește-ți mașina cu orice culoare și cu oricâte culori vrei - fă-ți propria mașină. Și MAI MULT! Personalizează-ți mașina cu tot felul de accesorii, de la motoare de rachetă, la baloane sau la acvarii cu pești, apoi fă un pas mai departe, adăugând autocolante cu personajele tale favorite Boomerang! Poți chiar să-ți faci mai multe mașini, care să arate diferit pentru fiecare cursă!

CONCUREAZĂ
De îndată ce mașina visurilor tale e gata, e timpul să intri în cursă! Confruntă-te cu alți șoferi în sălbăticie și pe piste nebunești pline de zone drepte de viteză, dealuri mari și rampe pentru sărituri EPICE. Vezi cât de repede poți parcurge pista, evitându-ți oponenții și adunând încărcături. Există cinci curse pline de amuzament de explorat, fiecare având trei piste diferite de cucerit! De la pașnicele păduri verzi, la insule tropicale și la orașe impozante, mereu există ceva nou de văzut!

ALEGE ECHIPA
Personajele tale favorite Boomerang sunt aici și gata de cursă! De îndată ce ți-ai creat mașina, va trebui să alegi cine o va conduce spre victorie pe pistă. Verifică listele de echipe de mai jos și promovează-ți favoriții!

∙ Scooby-Doo și Shaggy din Scooby-Doo!
∙ Tom și Jerry din The Tom and Jerry Show!
∙ Taz și Daffy Duck din Noul serial Looney Tunes!
∙ Bugs Bunny și Wile E. Coyote din Noul serial Looney Tunes!
∙ Dick Dastardly și Muttley din Wacky Races!

COLECTEAZĂ MAȘINI
Construiește și concurează 2 are mai multe mașini ca înainte! Există multe de deblocat și de personalizat, de la de la mașini de curse elegante, până la OZN-uri, vase de pirați cu roți și MULTE ALTELE! Niciodată nu știi ce vrei debloca, așadar continuă să concurezi pentru a-ți completa colecția și pentru a-ți crea următoarea capodoperă de raliuri.

DEBLOCHEAZĂ CURSE
Existând cinci lumi de curse și câte trei piste pentru fiecare, există multe piste pe care să accelerezi! Concurează împotriva ceasului pentru a scoate cel mai bun timp al tău și stai în fața celorlați concurenți. Continuă să concurezi și vei debloca mai multe piste! Le poți debloca pe toate și deveni un expert al curselor?

CÂȘTIGĂ ÎMBUNĂTĂȚIRI
Continuă să colectezi monede în timp ce concurezi pentru a câștiga noi îmbunătățiri și personalizări pe care să le adaugi vehiculelor tale! Există multe piese auto grozave și amuzante pe care să le deblochezi, așadar vei avea mereu noi modalități de a-ți îmbunătății aspectul mașinii! De la tigăi și de la pălării de petrecere, până la lansator de rachete ACME - niciodată nu știi ce vei debloca!

Capturi de ecran