PUBLICITATE
Boomerang Playtime

Boomerang Playtime

Boomerang

Descriere

Boomerang Playtime este locul unde se opresc copiii pentru a-și aduce la viață personajele favorite din desene! Este un loc sigur și potrivit pentru vârsta acestora, unde copiii se
Boomerang Playtime este locul unde se opresc copiii pentru a-și aduce la viață personajele favorite din desene! Este un loc sigur și potrivit pentru vârsta acestora, unde copiii se pot juca, pot urmări filmări amuzante, pot sta alături de animăluțe și unde își pot exprima creativitatea desenând și colorând - totul în timp ce sunt alături de personajele Boomerang pe care aceștia le adoră. Am adunat cele mai bune jocuri, activități și filmări ale noastre într-un singur loc, pentru ca ai dvs. copii să se bucure!

Desene animate iubite și clasice
În Boomerang Playtime, vei găsi cele mai iubite desene animate create vreodată! Sunt super drăguțe, amuzante, simpatice și un pic neobrăzate! În Boomerang Playtime, nu știi niciodată ce personaje vei întâlni. De la uriașul urs Grizzy al Grizzy și Lemingii, până la cel mai mic (dar curajos) șoricel, Jerry din Tom și Jerry - nimeni nu este prea mare sau prea mic pentru a avea loc în această aplicație! Vrei mai multe? Avem căței detectivi precum Scooby-Doo și animăluțe precum Curajosul Mike! Mai vrei? Ce zici de un iepuraș zburător misterios, care este ȘI vampir! Fiecare desen vine alături de multe jocuri, filmari și activități digitale creative - toate într-un pachet frumos animat!

Fețe cunoscute? Boomerang este casa versiunilor actualizate a clasicilor. Favoriții tăi din copilărie sunt aici și suntem siguri că și copilului tău îi vor plăcea la fel de mult cum ți-au plăcut ție!

Alege un desen animat
Învârte roata permanent și alege-ți desenele favorite! Oprește-te la fiecare secțiune pentru a vedea cum personajele prind viață și îți fac cu mâna! Există multe desene clasite în Boomerang Playtime, incluzând:

- Tom și Jerry
- Scooby-Doo și cine crezi tu?
- New Looney Tunes
- Grizzy și lemingii
- Marele Mike
- Taffy
- Draculaș, vampirul iepuraș
- Yabba Dabba Dinozauri
- Mr. Bean
- The Happos Family
- Dorothy și Vrăjitorul din Oz

Atinge și explorează
Poți explora lumea fiecărui desen și poți găsi ouă de paște ascunse în aplicație! Nu știi niciodată ce se va întâmpla în fiecare desen! Joacă-te cu Tom și Jerry și dezvăluie secretele din spatele bucăților de brânză - e ceva ascuns în bârlogul șoricelului? Ajută-l pe Taffy să facă sandvișul gigantic dorit! Asigură-te că-l enervezi pe Bugs Bunny în timp ce încearcă să facă yoga! Sunt multe momente ascunse amuzante de găsit! 

Salveză-ți favoriții
De îndată ce ai jucat un joc sau ai urmărit o filmare, le poți salva la Favorite - le poți găsi pe toate sub emoticon mare galben. Găseste-ți preferatele într-un singur loc și adaugă unele noi, în timp ce explorezi aplicația. Notă: Asigură-te că ai Wi-Fi pornit atunci când îți salvezi preferatele, ca să le poți reda mai târziu!

Descoperă conținut uimitor
Suntem mândri să avem cea mai bună aplicație cu cel mai grozav conținut de care să se bucure copilul tău! Avem multe jocuri din care să alegi, inclusiv jocuri cu aventuri, cu alergare continuă, puzzle-uri, cu potriviri și jocuri de colorat și desenat. Poți fi un detectiv internațional cu Scooby-Doo sau poți vâna delicioasa brânză a lui Jerry, în timp ce fugi de pisica Tom. Dă frâu liber imaginației și pierde-te în această lume a desenelor animate - doar pe Boomerang Playtime!

Capturi de ecran