PUBLICITATE
Eroul Omnitrixului

Eroul Omnitrixului

Ben 10

Descriere

Împreună cu extratereștrii lui Ben 10, ia la pumni, șuturi și trosneală o armată nesfârșită de roboți inamici în această aventură cu Eroul omnitrixului! Transformă-te în Torța Vie,
Împreună cu extratereștrii lui Ben 10, ia la pumni, șuturi și trosneală o armată nesfârșită de roboți inamici în această aventură cu Eroul omnitrixului! Transformă-te în Torța Vie, XLR8 și Shock Rock și luptă-te cu roboții lui Steam Smythe în bătălii epice fulgerătoare. Alege bine momentul atacurilor tale, pentru a provoca distrugeri maxime!

Modul simplu de control prin atingere și trecere cu degetul te ajută să sari direct în mijlocul acțiunii, dar luptele foarte rapide și varietatea atacurilor inamicilor îți vor testa viteza de reacție și strategiile de luptă. Adună rotițe pentru a actualiza abilitățile extratereștrilor tăi și a-i face mai rapizi, mai puternici și mai tari. Folosește abilitățile lor unice pentru a vedea dacă îți poți depăși scorul record!

CAFTEALĂ CU STEAMBOT
Steam Smythe a dezlănțuit o armată de roboți șmecheri! Acum, Ben 10 va trebui să își folosească puterile de extraterestru pentru a-i opri. Joacă în locul lui XLR8, al Torței Vii sau al lui Shock Rock Omni-Adaptat, în timp ce înfrunți val după val de inamici roboți ieșiți la atac.

ACȚIUNE NON-STOP
Atacă sau apără-te prin modul simplu de control prin atingere sau trecere cu degetul și învață strategiile unice de atac ale armatei de roboți inepuizabili!

UPGRADE-URI LA GREU
Adaugă-ți noi abilități la arsenal. Mărește-ți statisticile pentru a deveni mai tare și mai puternic. Deblochează upgrade-uri care îți dau beneficii suplimentare în luptă. Vei găsi noi moduri de a te îmbunătăți de fiecare dată când joci!

AVANSEAZĂ ÎN CLASAMENT PENTRU MAI MULTĂ ENERGIE
Ai ajuns la nivelul maxim? Nicio problemă! Poți sacrifica unele resurse pentru a avansa în clasament, a deveni mai puternic, cu noi deblocări și plafoane mai ridicate de nivel.

Stăpânește extratereștrii lui Ben 10 și încearcă să îți depășești scorul maxim în Eroul omnitrixului!

Capturi de ecran