PUBLICITATE
Ben și Supermâzga

Ben și Supermâzga

Ben 10

Descriere

Ben 10: Ben și supermâzga e continuarea jocului gratuit de mare succes Gumball Furtună cu supermâzgă, iar de data aceasta, provocările sunt mai mari, mai bune și mai pline de MÂZGĂ
Ben 10: Ben și supermâzga e continuarea jocului gratuit de mare succes Gumball Furtună cu supermâzgă, iar de data aceasta, provocările sunt mai mari, mai bune și mai pline de MÂZGĂ decât oricând! Joacă în locul celor zece eroi extratereștri cu superputeri ai lui Ben și cațără-te cât te țin puterile și priceperea, evitând obstacole și adunând monede. Pe drum vei găsi omni-adaptări speciale și costume hazlii, precum și pălării creaturi deblocabile cu abilități bonus, care te ajută să ajungi și mai sus!

MÂZGĂ ȘI IAR MÂZGĂ
Fugi, sari și cațără-te ca să scapi de mâzgă! Dar n-o să fie ușor - vei înfrunta mingi de mâzgă, creaturi dușmănoase, blocuri care dispar și multe alte capcane dificile și pericole, în timp ce încerci să scapi și să obții un scor record. Cât de departe reușești să ajungi înainte să te depășească mâzga?

30 DE PERSONAJE ACTIVABILE
Joacă în locul celor zece eroi extratereștri ai lui Ben, inclusiv Patru Brațe, Torța Vie, Cap de diamant, XLR8, Cannonbolt, Shock Rock, Lujerul, Cerebel, Stinkfly și Overflow, PLUS versiuni omni-adaptate de extratereștri cu costume trăsnite. Vrei să-l vezi pe Shock Rock costumat în Tăietorul de lemne? Dar pe Cap de diamant, pe post de cavaler în armură lucioasă? Îi vei avea pe amândoi și mulți alții! În Ben și supermâzga găsești întotdeauna pe cineva nou de deblocat!

ADUNĂ CREATURI UTILE
Urmărește și adună diferite creaturi cu puteri speciale, care te pot ajuta să supraviețuiești mai mult și să te cațeri mai sus. De exemplu, Aggrobear, cu pumnul lui faimos de puternic, sau Ochi de cerneală, care te va ajuta să aluneci prin niveluri cu o viteză eroică! Fii cu ochii în patru după acești prieteni utili și după mulți alții care se ascund la diferite niveluri de joc.

Ajută-l pe Ben 10 să devină cel mai tare luptător cu mâzga din lume, în BEN ȘI SUPERMÂZGA!

Capturi de ecran