PUBLICITATE

Descriere

Aruncă-te în acţiunea explozivă a extremului sport al viitorului. Alătură-te lui Mordecai, Rigby şi restului găştii din Un show obişnuit în Grudgeball: Enter the Chaosphere!

SPO
Aruncă-te în acţiunea explozivă a extremului sport al viitorului. Alătură-te lui Mordecai, Rigby şi restului găştii din Un show obişnuit în Grudgeball: Enter the Chaosphere!

SPORTUL EXTREM AL VIITORULUI
În viitorul îndepărtat, Grudgeball este sportul super-intens cel mai popular şi mai periculos din lume. Alege-ţi echipa şi joacă 3 contra 3 împotriva adversarilor tăi, într-o luptă pentru supremaţie. Trage, blochează, contraatacă şi dezlănţuie-te prin manevre super, în încercarea ta de a fi cel mai bun.

CUCEREŞTE THE CHAOSPHERE
Completează nivel după nivel în misiunea ta de a desluşi misterele din Chaosphere şi de a-l salva pe Tataie. Descoperă moduri de arenă cum ar fi pereţi acceleranţi, bariere cu recul, multi-tunuri, portaluri dimensionale şi multe altele, care vor schimba total felul cum joci.

PUTERE LA MAXIM
Fiecare personaj vine cu o manevră individuală super, care poate schimba soarta unei bătălii, precum şi cu un atuu special pentru echipă, dacă îl faci lider. Colectează abilităţi care îmbunătăţesc proprietăţile mingii, cum ar fi Fireball, Blastball, Poisonball şi altele. Ajută-ţi echipa cu abilităţi cum ar fi acceleratoare, armură şi puteri de vindecare.

HAOS CU JUCĂTORI MULTIPLI
Înfruntă Chaosphere singur în modul cu un singur jucător sau provoacă-ţi un prieten în modul cu jucători multipli pe acelaşi dispozitiv. Doi jucători îşi pot alege echipele şi se pot înfrunta direct pe acelaşi dispozitiv, pentru a stabili cine este campionul campionilor la Grudgeball.

Eşti destul de extrem pentru a te arunca în GRUDGEBALL: ENTER THE CHAOSPHERE?

Capturi de ecran