PUBLICITATE

Descriere

SĂ-NCEAPĂ AVENTURA ÎN PUZZLE QUEST!
Originalul Match-3 RPG™ pătrunde pe Tărâmul Ooo cu Puzzle Quest de la Să-nceapă aventura! Vino cu Finn, Jake şi prietenii lui în bătălii puzzle
SĂ-NCEAPĂ AVENTURA ÎN PUZZLE QUEST!
Originalul Match-3 RPG™ pătrunde pe Tărâmul Ooo cu Puzzle Quest de la Să-nceapă aventura! Vino cu Finn, Jake şi prietenii lui în bătălii puzzle epopeice! Combină pietre preţioase pentru a-ţi ataca inamicii şi a pune mâna pe munţi de comori.

MISIUNI ALGEBRICE!
Împăratul Gheţii are o problemă cu şoriceii. Prinţesa Gumiţă trebuie salvată. Iar Prinţesa Flamă e gata să declare război! Porneşte în misiuni beton făcând echipă cu prietenii tăi din Să-nceapă aventura şi ajută-i pe locuitorii din Ooo!

COLECTEAZĂ PERSONAJELE TALE FAVORITE!
Recrutează şi colectează personaje ca Marceline, Beemo, Prinţesa Gumiţă, Prinţesa Flamă, Gunter şi altele! Fiecare erou are talente matematice aparte cu care îi cotonogeşte pe cei răi. Câştigă puncte XP şi treci la nivelul următor pentru a da atacuri şi mai devastatoare!

PUNE LA CALE PUTERI ŞI GUNOAIE!
Ai nevoie de puţin ajutor în luptă? Ia flautul lui Finn sau o Prăjiură de inimă de monstru! Pregăteşte alimente şi băuturi speciale care te pot ajuta să câştigi lupta!

COMBINĂ PIETRE PREŢIOASE MAGICE
Combină trei sau mai multe pietre preţioase pentru a ataca şi a-ţi folosi puterile, dar fii cu băgare de seamă: forţele răului au pregătite câteva mutări secrete, ca să îţi dejoace combinaţiile. Pregăteşte-te să devii eroul eroilor!

JOACĂ ÎN TURNEE
Crezi că eşti gata să joci printre cei mari? Ia parte la turnee obişnuite şi evenimente speciale pentru şansa de a câştiga premii şi obiecte speciale!

Capturi de ecran