PUBLICITATE

Descriere

Distruge monştri cu acest puzzle cu 3 de combinat sau trosneşte-i până văd stele verzi în această cafteală nemaipomenită. Joacă de ambele tabere pentru a salva situaţia cu Fetiţele
Distruge monştri cu acest puzzle cu 3 de combinat sau trosneşte-i până văd stele verzi în această cafteală nemaipomenită. Joacă de ambele tabere pentru a salva situaţia cu Fetiţele Powerpuff în Flipped Out!

DULCE ŞI ACRIŞOR
Nu e un joc hibrid - sunt două moduri nemaipomenite de a juca! Treci în modul DULCE şi foloseşte-ţi isteţimea pentru a combina creaturi de aceeaşi culoare până explodează. Sau inversează dispozitivul pentru modul ACRIŞOR şi foloseşte-ţi pumnii ca să te baţi direct cu bestiile. Parcă ar fi două jocuri într-unul singur!

INVERSEAZĂ SCENARIUL
Treci de la modul puzzle la cel de acţiune în orice moment inversând dispozitivul tău. Poţi juca exclusiv în modul tău favorit sau poţi folosi o combinaţie de inteligenţă şi muşchi pentru nişte efecte super!

TOWNSVILLE ARE NEVOIE DE TINE
Ce se întâmplă dacă îi dai prea mult să mănânce animăluţului tău marin? PREA MULTE ANIMĂLUŢE MARINE! Bubbles şi Buttercup protejează oraşul în faţa unei armate de monştri adorabili în această aventură nouă nouţă cu Powerpuff!

TREI PENTRU TOŢI
Ambele moduri îţi permit să joci ca Blossom, Bubbles şi Buttercup în acelaşi timp! Fă echipă ca să învingi durii sau divide şi cucereşte pentru a ocupa mai mult teritoriu. Deblochează puteri dulci şi acrişoare pentru a nimici tipii răi! E super grozav!

SUPER ÎMBUNĂTĂŢIRI
Deblochează abţibilduri pentru a-ţi îmbunătăţi statutul şi a adăuga noi puteri la arsenalul tău. Adaptează-ţi gama de abţibilduri pentru fiecare fată, ca să găseşti combinaţiile favorite.

Fie că îţi plac puzzle-urile sau cafteala, FLIPPED OUT cu Fetiţele Powerpuff o să te dea pe spate!

Capturi de ecran