PUBLICITATE
Boomerang All Stars

Boomerang All Stars

Boomerang

Descriere

Boomerang All Stars se iau la întrecere pentru cupa All Stars, va triumfa echipa ta?

Alege-ți echipa ta Boomerang și pregătește-te să-i conduci printr-o serie de cinci jocuri s
Boomerang All Stars se iau la întrecere pentru cupa All Stars, va triumfa echipa ta?

Alege-ți echipa ta Boomerang și pregătește-te să-i conduci printr-o serie de cinci jocuri sportive distractive. Îi poți duce până sus, pe culmile clasamentului? Poți să joci cu toate personajele tale favorite de la Boomerang: Tom și Jerry, Scooby-Doo și Shaggy, Draculaș, vampirul iepuraș, Diavolul tasmanian de la Looney Tunes, Daffy Duck, Bugs Bunny și Coyote. Mai sunt și super drăgălașii Happos Family, unii dintre cei mai noi membri ai echipei de la Boomerang! Să înceapă jocurile!

BASKET ZORB
Ieși pe teren cu Tom și Jerry, Scooby-Doo și Shaggy sau cu orice altă echipă Boomerang la alegerea ta, și vezi câte coșuri poți să înscrii contra cronometru.

BEACH POGO
Înaintează spre mare printre mingile de plajă, cu Bugs Bunny și Wile E Coyote. Cu cât înaintezi mai mult, cu atât mai mare va fi scorul tău, dar ai grijă să nu intri la apă!

ROCKET RACKET
Gonește pe o pistă de curse cu Tom și Jerry, pe un skateboard propulsat de o rachetă, și obține puncte lovind ținta cu mingi de tenis. Dar fii cu ochii pe bilele de popice, nu-ți sunt prietene!

RUBBER RING RACE
Ia-te la întrecere în apă cu colacul tău de cauciuc super tunat și colectează abilități de viteză. Să vedem cine va câștiga cursa: echipa lui Scooby-Doo sau cea a lui Daffy Duck?

SKY DIVE
Fă pasul în gol cu Scooby-Doo și Shaggy, năpustindu-te spre pământ cu speranța că parașuta te va salva și de data asta. Treci prin inele, evită obstacolele și aterizează cât mai aproape de țintă pentru a obține un punctaj maxim!

Capturi de ecran